2012

Το κατάστημα “Μπαχάρι” ιδρύθηκε το 2012 και ξεκίνησε με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός του στο κέντρο του Ρεθύμνου, συγκεκριμένα στην οδό Μοάτσου 3. Αυτή η στρατηγική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης το έκανε εύκολα προσβάσιμο τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες.

2013

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το “Μπαχάρι” διευρύνθηκε στο Ηράκλειο, μια αξιόλογη πόλη στο νησί, με το δεύτερο κατάστημά του να βρίσκεται στην οδό Ικάρου 75 στη Νέα Αλικαρνασσό. Αυτή η επέκταση αντανέκρινε την επιτυχία του καταστήματος και την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα του.

2023

Από τότε μέχρι τις μέρες μας, το “Μπαχάρι” διατηρεί τη δέσμευσή του να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η επιλογή τους περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Αυτή η ποικιλία περιλαμβάνει όχι μόνο διάφορους καφέ, αλλά και μια ποικιλία από ξηρούς καρπούς, βότανα, μπαχαρικά, γλυκά, ζαχαρώδη εδέσματα καθώς και μια εκτενή επιλογή βιολογικών προϊόντων. Αυτή η ποικιλία στα προϊόντα τους το θέτει σαν προορισμό για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, γεμάτα γεύση και φυσικότητα.

Επιπλέον, το κατάστημα αφοσιώνεται στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης προς τους πελάτες. Η ομάδα του “Μπαχάρι” ενημερώνεται συνεχώς για να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες κάθε πελάτη ικανοποιούνται. Η αφοσίωσή τους για την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών έχει στερεώσει την εμπιστοσύνη που έχουν κερδίσει από τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια αυτών των ετών.

Συνοψίζοντας, το “Μπαχάρι” είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα που προσφέρει όχι μόνο μια ευρεία γκάμα γαστρονομικών απολαύσεων αλλά επίσης εφαρμόζει αποφασιστικά τη δέσμευση του για την ικανοποίηση των πελατών του. Η αφοσίωσή του στην ποιότητα, την ποικιλία και την αριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή έχει δημιουργήσει μια ισχυρή εμπιστοσύνη με την πελατεία τους. Επιπλέον, η συνεχής αναζήτηση νέων και συναρπαστικών προϊόντων εξασφαλίζει ότι παραμένουν στο προσκήνιο για την ικανοποίηση των προτιμήσεων και των απαιτήσεων των πελατών τους.

Κατάλογος Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειαστείτε για το σπίτι ή το κατάστημα

Τα προιοντα μασ

Πελάτες Χονδρικής

Συνδεθείτε για να δείτε επαγγελματικές συσκευασίες και τιμές χονδρικής. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε

συνδεση/εγγραφη

Έχετε κάποια απορία?

Εδώ έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με συχνές ερωτήσεις που θα απαντήσουν όλες τις απορίες σας.

συχνεσ ερωτησεισ